Skip to content

Холограмни саморазрушаващи стикери за защита – информация

Нашите продукти са предназначени за защита и популяризиране на търговски марки и стоки. Защитните стикери са саморазрушаващи и имат за цел да защитят от фалшификация и неоторизиран достъп стоки и опаковки. Също така могат да гарантират оригиналността и достоверността на документи, дипломи, сертификати и др.

 

 

***Всички представени стикери са саморазрушаващи и се разпадат при опит за отлепване!

Готови холограмни стикери със серийни номера

Най-бързият и нискобюджетен избор, който Ви предлагаме са холограмни стикери с наш дизайн и предварително гравирани серийни номера. Проследяваме номерата и не ги дублираме. Това ще Ви осигури добра защита. Разполагаме с различни размери и форми, които са подходящ избор за защита на вашите продукти и документи. Предимствата са ниско минимално количество, ниска цена и доставка в рамките на 2 работни дни. Направете избор Тук… 

serial za site
холограмни стикери със серийни номера

Холограмни стикери с печат

Една много добра защита може да си осигурите с персонализирани холограмни стикери. Върху стикер с наш дизайн, нанасяме специален високоустойчив печат, който може да бъде – Вашето лого, абревиатура, контакти, сериен номер и т.н. Предимствата са отлична защита, ниско минимално количество, добра цена и доставка в рамките на 3 до 6 работни дни. 

20_black_5
холограмни саморазрушаващи стикери с печат
25_red)
hologramni stikeri

Уникални холограмни стикери по Ваш дизайн

Най-висока защита може да си осигурите с изработка на Уникални холограмни стикери по изцяло Ваш дизайн. Стикерът се изработва на базата на персонална матрица, произведена по ваш дизайн,форма и изглед,  съдържаща всяка информация и елементи предоставени или изработени специално за Вас. Стикерът не може да бъде копиран. Формата, размерът и преобладаващите в холограмата цветове  са по Ваш избор. Срокът за изработка и доставка е около 20 дни. Този вид защита изисква планиране и по-висок бюджет. Предимствата са най-високо ниво на сигурност и практически неограничен избор на възможности. Направете избор тук.

Multi-Channel
3D матрица за изработка на холограмни стикери

Холограмен стикер върху ваш продукт, ваучер, билет, документ осигурява защитата на Вашия бизнес и рекламна кампания. Създава у клиента усещане за стил и вдъхва доверие. Защитава вашата фирмена документация от недобросъвестни действия.

Primary Sidebar